het is tijd voor een nieuwe aanpak in talent acquisition.

Met welke strategie kunnen organisaties talent aantrekken, nu er meer vacatures dan kandidaten in de markt zijn? Welke wervingsstrategieën brengen jouw organisatie de voorsprong die het nodig heeft?  Het is tijd voor een nieuwe aanpak in talent acquisition! 

Binnen de huidige arbeidsmarkt hebben organisaties meer dan ooit datagedreven oplossingen nodig om toegang te krijgen tot de juiste talenten en om flexibel te kunnen zijn. Daarom zeggen 78% van de werkgevers in Nederland dat ze nu meer aandacht besteden aan de kandidaat experience.  Dit blijkt uit ons Talent Trends onderzoek.  Hieruit blijkt ook dat 94% van de werkgevers een diversiteit- en inclusiviteit strategie toepassen om hun talentpools en attractiviteit richting (toekomstige) medewerkers te vergroten. 

Randstad Sourceright is specialist in deze  talent acquisition strategieën, en biedt  marktinzichten en recruitment technologieën om bedrijven een voorsprong te geven ten opzichte van de concurrentie.

lees Talent Trends
1

statement of work (SOW) management.

meer transparantie, betere kwaliteit en prestaties van leveranciers.

meer transparantie, betere kwaliteit en prestaties van leveranciers.
Veel organisatie maken naast flexibile arbeidskrachten ook gebruik van “project opdrachten” of “uitbesteed werk”.  De regie van deze opdrachten ligt veelal bij de leverancier waardoor het lastig is om de voortgang en resultaten te monitoren. 

Services Procurement 360 is een modulaire, aanpasbare en door technologie ondersteunde benadering van SOW-beheer. Service Procurment 360 voegt waarde toe gedurende het gehele SOW proces. Dat begint bij het eenduidig definiëren van de uit te voeren werkzaamheden / het op te leveren product, het verzorgen van de sourcing van de juiste leverancier, het bewaken van tussentijdse milestones, tot het uiteindelijk evalueren van de opdracht. Dit pakket en onze bijbehorende service is modulair in te zetten, afhankelijk van de behoefte van onze opdrachtgevers.

Services Procurement 360
2

direct sourcing en talent poolbeheer.

Betere toegang tot flexibele arbeidskrachten.

Direct sourcing biedt een direct inzetbare, door Randstad Sourceright beheerde talentpool van tijdelijke en/of vaste medewerkers. Leveranciers en de bijbehorende kosten worden geminimaliseerd, en soms zelfs geheel bespaard. In plaats daarvan wordt een  basis voor loyaal talent gerealiseerd, gebaseerd op goede contacten met het flexibel inzetbare talent dat nodig is voor bedrijfsgroei. 

Ontdek hoe  uw employer brand  in te zetten kan om talent aan te trekken. Kies voor talent dat bekend is met - en betrokken is bij uw organisatie  en zich volledig inzet voor elke opdracht. 

meer over direct sourcing
3

managed service provider (MSP).

Optimaliseer de inzet van flexibele arbeidskrachten door gebruik te maken van een managed service provider. 

Maakt u veel gebruik van tijdelijk talent om de strategische doelstellingen te realiseren? Zonder een centraal georganiseerd inhuurproces is het vrijwel onmogelijk om de kosten, de compliance risico's en de snelheid van het werving- en selectieproces  te beheersen.

Een managed services-programma (MSP) biedt volledig inzicht in het tijdelijk personeel van een bedrijf, inclusief freelancers, (SOW)-talenten en uitzendkrachten. Een MSP maakt gebruik van talent analyses, leveranciers optimalisatie, marktinzichten en 4.0-strategieën, zoals direct sourcing, zodat bedrijven gemakkelijker over bekwame professionals kunnen beschikken en wendbaarder worden als organisatie.

wat is een MSP in personeelsmanagement?

Met een MSP wordt tijdelijk personeel op een effectieve manier gemanaged. Een Vendor Management System (VMS), talent analyses, marktinzichten en innovatieve best practices bieden een volledig inzicht in tijdelijk talent, dat gemakkelijk kan worden ingezet, terwijl aan wet- en regelgeving wordt voldaan.

> ontdek MSP 4.0

hoe werken MSP-programma's?

Een managed service provider maakt integraal onderdeel uit van uw organisatie en beheert de volledige levenscyclus van tijdelijk talent, van aanvraag tot facturering en betaling.

Als managed service provider levert Randstad Sourceright de juiste talenten en de benodigde marktdata om de juiste beslissingen te nemen ten aanzien van werving en personeelsinzet. We helpen met het vinden en (opnieuw) inhuren van bekwame professionals. Daarnaast bouwen we relaties met talent leveranciers, zodat de beste kwaliteit tegen de beste tarieven wordt geboden.

> vraag de MSP-gids aan

case study

Een grote organisatie in de gezondheidszorg creëert een pool van gekwalificeerd en direct inzetbaar, tijdelijk personeel in Europa en bespaart meer dan € 125.000.

lees de casestudy
neem contact met ons op
4

uitbesteding van het recruitmentproces (RPO).

sneller het juiste talent vinden.

Wat zijn de grootste uitdagingen met betrekking tot talent? Recruitment Marketing en het aantrekken van toptalent voor uw organisatie? Het recruitment proces verkorten met geavanceerde technologie? Uw talent acquisition team opschalen? Of het behalen van de diversiteitsdoelstellingen van uw bedrijf?

RPO (recruitment process outsourcing) helpt met het sourcen, screenen, in dienst nemen en onboarden van het juiste talent, en houdt bedrijven wendbaar. Een RPO-strategie maakt gebruik van de nieuwste analyses, innovatieve recruitment oplossingen, bewezen technologieën, gerichte recruitment marketing en employer branding om uw recruitment doelstellingen te realiseren.

wat is RPO-recruitment?

Uitbesteding van het recruitmentproces kan een deel of het geheel van de werving van vast personeel ondersteunen. Of u nu op zoek bent naar gespecialiseerde recruitment expertise of uw volledige recruitmentafdeling moet transformeren, de voordelen van outsourcing omvatten geoptimaliseerde processen, schaalbaarheid, kostenbesparingen, talent technologieën en voorspellende analyses.

> ontdek verschillende RPO-modellen

hoe werkt het uitbesteden van recruitment?

De RPO-oplossing wordt afgestemd op de doelstellingen, vereisten, markt- en recruitment uitdagingen van het bedrijf. Met Randstad Sourceright als recruitment partner beschikt u over een wereldwijd netwerk van experts, specialisten in strategische sourcing, werving, diversiteit en inclusie, evenals over geavanceerde talent analyses. Ons team werkt nauw met u samen aan innovatieve recruitment strategieën die aansluiten bij uw bedrijfsdoelstelling  om obstakels, zoals schaarste van talent, te overwinnen.

> vraag de RPO-gids aan

case study

automobielbedrijf vervult met behulp van een RPO-project 160 IT-functies in minder dan 15 maanden in een uiterst competitieve markt.

naar de casestudy
neem contact met ons op
5

Project-RPO.

snelle recruitment ondersteuning, waar en wanneer nodig.

Via virtuele werving snel de juiste medewerkers vinden voor essentiële functies. Een piek in wervingsbehoefte, maar de recruitment capaciteit niet kunnen opschalen om aan de vraag te voldoen. Deze uitdagingen zijn niemand op dit moment vreemd, maar hoe kunnen bedrijven over de expertise en de technologie beschikken om hieraan tegemoet te komen?

Met project-RPO staan getrainde recruitment experts klaar om samen met hiring managers  te werken aan het efficiënt werven van grote volumes. en moeilijk te vervullen vacatures. Krijg toegang tot onze "Talent Technology Stack" en schaal eenvoudig op om nieuwe business initiatieven of pieken in de vraag naar talent te ondersteunen, allemaal met duidelijk gedefinieerde tijdlijnen en doelstellingen.

project-RPO in actie
6

total talent acquisition.

word wendbaarder en innovatiever met de juiste resources.

Onze snel veranderende wereld vraagt om een flexibele personeelsstrategie waarmee bedrijven met de juiste expertise en vaardigheden kunnen inspelen op veranderende marktomstandigheden. Een total talent acquisitione-oplossing wordt gekenmerkt door transparantie, data, marktinzichten en samenwerking. Dit levert het juiste talent voor uw business, op het juiste moment.

Deze geïntegreerde talent strategieën halen recruitment uit de tunnelvisie en creëren een 360°-zicht op uw personeelsbestand. Met analyses en inzichten voor personeelsplanning zet u het juiste talent in om de bedrijfsdoelen te halen, waarbij de arbeidskosten zo efficiënt mogelijk worden gebruikt en aanzienlijke kostenbesparingen worden gerealiseerd.

case study

financiële dienstverlener versnelt de werving van personeel en bespaart meer dan $ 700.000 met total talent acquisition.

naar de case study
neem contact met ons op
7

neem contact met ons op.

bouw aan de toekomst met innovatieve talent management strategieën die uw bedrijf concurrentievoordeel geven.

neem contact met ons op