zet de beleving van talent voorop om je te onderscheiden.

read in English - lire en Français

De wereldwijde pandemie, de grote ontslaggolf en de schaarste aan talent hebben het voor werkgevers  moeilijker gemaakt om  mensen aan te werven - en net zo moeilijk om deze te behouden - die hun bedrijf vooruithelpen. Nu velen terugkeren naar kantoor en opnieuw evalueren hoe de balans tussen werk en privéleven te optimaliseren en wat doelgericht werk voor hen betekent, verschuiven de verwachtingen van talent drastisch. Als uw bedrijf niet aan die verwachtingen voldoet, doet uw concurrentie dat wel. Volgens het Workmonitor-onderzoek van Randstad zegt 70% van de werknemers momenteel open te staan voor opportuniteiten, waarbij 32% van de Gen Z en 28% van de Millennials actief op zoek zijn naar een baan.

Zelfs als we het komende jaar geconfronteerd worden met onzekerheid op de markt, zullen digitale vaardigheden waar veel vraag naar is, nog steeds moeilijk te vinden zijn. Welke stappen onderneemt uw bedrijf om de toegang tot de juiste mensen te verzekeren? Hoe gebruikt u data, marktinformatie en wervingstechnologie om slimmere beslissingen te nemen? 

Randstad Sourceright levert zulke talentstrategieën, marktinzichten en wervingstechnologieën die u nodig heeft om het nodige talent te vinden en de groei van uw bedrijf te stimuleren.

trends in België
1

statement of work (SOW) management.

meer transparantie, betere kwaliteit en leveranciersprestaties

Haal meer waarde uit uw externe dienstverleners

De meeste organisaties maken gebruik van externe diensten en projectmatig werk om hun bedrijf dagelijks draaiende te houden. Maar hoe kunt u er zeker van zijn dat u de beste resultaten uit deze opdrachten haalt? 

Services Procurement 360 is een modulaire, aanpasbare en door technologie ondersteunde benadering van SOW-beheer die waarde levert gedurende de gehele levenscyclus van diensteninkoop - van het definiëren van het werk tot het inkopen, uitvoeren en uiteindelijk evalueren ervan - afhankelijk van waar uw organisatie de meeste ondersteuning nodig heeft.

over Services Procurement 360
2

direct sourcing en de werving van tijdelijk personeel.

bouw aan een extern beheerde talentpool

Direct sourcing biedt een direct inzetbare, extern beheerde talentpool van tijdelijke medewerkers. Leveranciers en de bijbehorende kosten worden geminimaliseerd, zelfs geëlimineerd. In plaats daarvan wordt een loyale talentbasis gerealiseerd gebaseerd op goede contacten met het flexibel inzetbare talent dat nodig is voor bedrijfsgroei.

Direct sourcing biedt ook de mogelijkheid het werkgeversmerk in te zetten om talent aan te trekken en in te huren. Maak gebruik van talent dat bekend is met en betrokken is bij uw bedrijf en zich volledig inzet voor elke opdracht. 

Randstad Sourceright combineert  sourcing- en marketingexpertise met technologie, om uw talentpools te bouwen. Uw bedrijf verkort de tijd om vacatures in te vullen en verlaagt de kosten door direct gebruik te maken van een betrokken en toegewijd flexibel personeelsbestand.

case study

Fortune 500-zorgbedrijf creëert een pool van ruim 2.000 tijdelijke arbeidskrachten en bespaart 125.000 €.

naar de casus
meer over direct sourcing
3

uitbesteding van het rekruteringsproces (RPO).

sneller het juiste talent vinden

Wat zijn de grootste uitdagingen met betrekking tot talent? De diversiteitsdoelstellingen halen? Recruitmentmarketing en het aantrekken van toptalent? De rekruteringscyclus verkorten met behulp van geavanceerde technologie?

RPO (recruitment process outsourcing) helpt met het sourcen, screenen, in dienst nemen en onboarden van het juiste talen en houdt bedrijven wendbaar. Een RPO-strategie maakt gebruik van de nieuwste analyses, innovatieve recruitmentoplossingen, bewezen technologieën, gerichte recruitmentmarketing en employer branding om uw recruitmentdoelstellingen te realiseren.

wat is RPO?

Uitbesteding van het rekruteringsproces kan een deel of het geheel van de werving van vast personeel ondersteunen. Of u nu op zoek bent naar gespecialiseerde recruitmentexpertise of uw volledige recruitmentafdeling moet hervormen, de voordelen van outsourcing omvatten geoptimaliseerde processen, schaalbaarheid, kostenbesparingen, talenttechnologieën en voorspellende analyses.

> verken verschillende RPO-modellen

hoe werkt RPO?

De RPO-oplossing wordt afgestemd op de doelstellingen, vereisten, markt- en rekruteringsuitdagingen van het bedrijf. Met Randstad Sourceright als partner beschikt u over een wereldwijd netwerk van experts, specialisten in strategische sourcing, werving, diversiteit en inclusie, evenals over geavanceerde talentanalyses. Ons team werkt nauw met u samen aan innovatieve rekruteringsstrategieën die aansluiten bij uw bedrijfsdoelstellingen om obstakels zoals talentschaarste te overwinnen.

> vraag de RPO-gids aan

case study

Wereldwijde leider op het gebied van Life Sciences verbetert kandidaatbeheer, verlaagt de kosten en verbetert kandidaatervaring.

naar de casus
neem contact met ons op
4

managed service programs (MSP).

maak optimaal gebruik van flexibele arbeidskrachten

Volgens ons Talent Trends-onderzoek richt 70% van de Belgische werkgevers hun talentstrategie meer dan ooit op de flexibiliteit van hun personeelsbestand. Maakt u in onzekere tijden gebruik van tijdelijk talent om de bedrijfsdoelstellingen te realiseren? Zonder gecentraliseerd personeelbeheer staat u dan ongetwijfeld voor de uitdaging om de kosten, compliancerisico's en snelheid van werving te beheersen.

Een managed services-programma (MSP) is een complete oplossing voor tijdelijk personeel en biedt een overzicht in het tijdelijk talent van een bedrijf, inclusief freelancers, (SOW)-talenten en uitzendkrachten. Een MSP maakt gebruik van talentanalyses, leveranciersoptimalisatie, marktinzichten en 4.0-strategieën, zoals direct sourcing, zodat bedrijven gemakkelijker over bekwame professionals kunnen beschikken en wendbaarder worden.

wat is een MSP in personeelsmanagement?

Met een MSP wordt tijdelijk personeel op een effectieve manier gemanaged. Een Vendor Management System (VMS) en best practices bieden een volledig inzicht in tijdelijk talent en is conform aan de arbeidsregelgeving.

> de voordelen van MSP 4.0
 

de werking van MSP-programma's

Een managed service provider maakt integraal onderdeel uit van de talentfunctie en beheert de volledige levenscyclus van tijdelijk talent, van aanvraag tot facturering en betaling.

Als managed service provider levert Randstad Sourceright data over talenten, de markt en de programma’s die nodig zijn om de juiste personeelsbeslissingen te nemen. We helpen met het vinden en (opnieuw) inhuren van bekwame professionals. Daarnaast bouwen we relaties met talentleveranciers zodat de beste kwaliteit tegen de beste tarieven wordt geboden.

> vraag de MSP-gids aan

case study

internationale financiële dienstverlener beschikt snel over talent, bespaart op kosten en zorgt voor meer flexibiliteit van het personeel.

naar de casus
neem contact met ons op
5

project-RPO.

snelle recruitmentondersteuning, waar en wanneer dit nodig is

Via virtuele werving snel de juiste medewerkers vinden voor essentiële functies. Een wervingsgolf, maar de recruitmentcapaciteit niet kunnen opschalen om aan de vraag te voldoen. Deze uitdagingen zijn de huidige realiteit en hoe kunnen bedrijven, maar hoe kunnen bedrijven over de expertise en de technologie beschikken om hieraan tegemoet te komen?

Met project-RPO staan getrainde werving- en selectie-experts klaar om samen met hiring managers, talentleaders en kandidaten te werken aan volumewerving en moeilijk te vervullen vacatures. Krijg toegang tot onze "Talent Technology Stack" en schaal eenvoudig op om nieuwe businessinitiatieven of pieken in de vraag naar talent te ondersteunen, allemaal met duidelijk gedefinieerde tijdlijnen en doelstellingen.

case study

wereldwijde IT-consultingservice bouwt een netwerk van IT-professionals op in heel Europa, wat direct sourcing en naadloos talentbeheer mogelijk maakt.

project-RPO in actie
neem contact op met onze total talent experts
6

neem contact met ons op.

ontwikkel strategieën voor talentacquisitie die wendbaarheid vergroten en de mensen leveren die uw organisatie nodig heeft.

neem contact met ons op