recruitment consultant - ns in amersfoort

posted
contact
randstad sourceright
job type
permanent
apply now

job details

posted
location
amersfoort, utrecht
job category
Other
job type
permanent
reference number
899
contact
randstad sourceright
apply now

job description

Voor ons RPO programma onsite bij de NS, zijn we op zoek naar een recruitment consultant die het gelukkigst wordt van gesprekken voeren met kandidaten. Als recruitment consultant bij Randstad Sourceright werk je in een recruitment process outsourcing programma voor één van onze klanten, in dit geval voor de NS. Je bent verantwoordelijk voor het actief adviseren van je klant op het gebied van talent en een gedeelte van het recruitment proces, namelijk de selectiegesprekken en accountmanagement van je interne stakeholders. De profielen waar je je op focust zijn bijvoorbeeld conducteur, machinist, servicemedewerkers en medewerkers van de afdeling veiligheid & service.. De gezichten van de NS dus! 

Heb jij recruitmentervaring, bijvoorbeeld bij een uitzendbureau en haal je het meeste plezier uit de gesprekken met kandidaten en hiring managers? Dan is de rol van recruitment consultant bij Randstad Sourceright iets voor jou!

 

Wat ga je onder andere doen als recruiter bij NS namens Randstad Sourceright?

  • Voeren van face-to-face intakes met managers om informatie over de vacature op te halen.
  • Werven en benaderen van kandidaten, gebruik makend van alle on- en offline wervingskanalen.
  • Selecteren van geschikte kandidaten via gestructureerde face to face interviews, de telefonische selectiegesprekken die daar aan vooraf gaan worden door een andere collega gevoerd.
  • Analyseren van de arbeidsmarkt en hun doelgroepen.
  • Adviseren over de opzet, organisatie en uitvoering van werving- en selectieprojecten en –processen (inclusief arbeidsmarktcommunicatie).
  • Coördineren en bewaken van de voortgang, kwaliteit en budget van alle werving- en selectieactiviteiten bij de klant (inclusief externe leveranciers).

 

Wie ben jij?

Je hebt een passie voor het recruitment vak, dit blijkt uit je huidige baan in de arbeidsbemiddeling en je wilt je graag verder ontwikkelen richting corporate recruitment, met name op het gebied van selectiegesprekken en intern stakeholdermanagement. Collega’s omschrijven je als resultaat- en kwaliteitsgericht, stressbestendig, overtuigend, planmatig en enthousiast.

Daarnaast:

  • Je beschikt over een afgeronde hbo- of wo-opleiding.
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als bijvoorbeeld recruiter of intercedent.
  • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar.
  • Je bent flexibel en vindt het leuk om met verschillende persoonlijkheden te werken.

 

Wat bieden wij?

Bij Randstad Sourceright kom je terecht in een inspirerende werkomgeving waarin jij samen met gedreven en betrokken collega’s dagelijks het verschil maakt voor onze klanten. Je kunt bij ons rekenen op een goed, marktconform salaris en een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere: 8,5 procent vakantiegeld, 25 vakantiedagen, een onkostenvergoeding, indien van toepassing een auto van de zaak, een aantrekkelijke aandelenregeling en een arbeidsvoorwaarden keuzesysteem waarin onder andere de aankoop van extra vakantiedagen mogelijk is. Meer lezen over ons bedrijf www.randstadsourceright.com

Word onze nieuwe recruitment consultant!
Neem contact op met Matej Hoyt, matej.hoyt@randstadsourceright.eu voor meer informatie. Hebben wij je interesse gewekt? Solliciteer dan met je CV en motivatie!