recruitment business partner in utrecht

posted
contact
randstad sourceright
job type
permanent
apply now

job details

posted
location
utrecht
job category
Other
job type
permanent
reference number
882
contact
randstad sourceright
apply now

job description

Heb jij recruitmentervaring in binnen een corporate omgeving of bij een bureau? Hou je van afwisseling en wil je bij meerdere bedrijven binnen kijken? Dan is de rol van Recruitment Business Partner bij Randstad Sourceright iets voor jou! Als RPO dienstverlener bedienen wij diverse klanten in diverse branches door het hele land.

Als recruitment business partner werk je in een recruitment process outsourcing programma voor één van onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het actief adviseren van je klant op het gebied van talent en het recruitmentproces van A tot Z.

 

Wat ga je onder andere doen als recruitment business partner bij Randstad Sourceright?

 • Voeren van telefonische of face-to-face intakes met managers om informatie over de vacature op te halen.
 • Werven en benaderen van kandidaten, gebruik makend van alle on- en offline wervingskanalen.
 • Selecteren van geschikte kandidaten via gestructureerde interviews, zowel telefonisch als face-to-face.
 • Analyseren van de arbeidsmarkt en hun doelgroepen.
 • Beïnvloeden van de (interne) klant (hoog DMU-niveau) in het traject om zo het aantal geplaatste kandidaten te maximaliseren en vervolgopdrachten te genereren.
 • Adviseren over de opzet, organisatie en uitvoering van werving- en selectieprojecten en –processen (inclusief arbeidsmarktcommunicatie).
 • Positioneren van de klant op de arbeidsmarkt (employer branding en job branding) o.a. door het deelnemen aan beurzen, campus recruitment, gebruik van social media etc.
 • Coördineren en bewaken van de voortgang, kwaliteit en budget van alle werving- en selectieactiviteiten bij de klant (inclusief externe leveranciers);
 • Evalueren van de dienstverlening en voeren van doelgerichte verkoopgesprekken teneinde een langdurige relatie op te bouwen (op- en uitbouwen relatienetwerk).

 

Wie ben jij?
Je hebt een passie voor het recruitment vak, dit blijkt uit je huidige baan in recruitment aan corporate of bureauzijde. Collega’s omschrijven je als resultaat- en kwaliteitsgericht, stressbestendig, overtuigend, planmatig en enthousiast.

Daarnaast:

 • Je beschikt over een afgeronde hbo- of wo-opleiding.
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als (Corporate) Recruiter en aantoonbare ervaring met stakeholder management.
 • Je bent flexibel en bereid te reizen.(ivm spreiding van onze programma’s)

 

Wat bieden wij?

Bij Randstad Sourceright kom je terecht in een inspirerende werkomgeving waarin jij samen met gedreven en betrokken collega’s dagelijks het verschil maakt voor onze klanten. Je kunt bij ons rekenen op een goed, marktconform salaris en een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere: 8,5 procent vakantiegeld, 25 vakantiedagen, een onkostenvergoeding, indien van toepassing een auto van de zaak, een aantrekkelijke aandelenregeling en een arbeidsvoorwaarden keuzesysteem waarin onder andere de aankoop van extra vakantiedagen mogelijk is. Meer lezen over ons bedrijf www.randstadsourceright.com

Word onze nieuwe recruitment business partner!
Neem contact op met Janne Bruntink, janne.bruntink@randstadsourceright.nl, voor meer informatie.