recruitment business partner in netherlands

posted
contact
randstad sourceright
job type
permanent
apply now

job details

posted
location
netherlands
job category
Human Resources
job type
permanent
reference number
1020336
contact
randstad sourceright
apply now

job description

Recruitment Business partner

Heb jij recruitmentervaring binnen een corporate omgeving of bij een bureau? Hou je van afwisseling en zou je wel eens bij meerdere bedrijven binnen willen kijken? Dan is de rol van Recruitment Business Partner bij Randstad Sourceright iets voor jou!

Voor diverse RPO (recruitment proces outsourcing) programma’s zijn wij op zoek naar recruitment business partners, onder andere voor een logistiek bedrijf in het zuiden van het land en een technisch bedrijf in het midden van het land.

Afhankelijk van het programma, ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van complexe wervings- en selectietrajecten (qua inhoud en/of volume). Zo geef je advies over functieprofielen, breng je de potentiele doelgroep in kaart en bepaal je de inzet van wervingsmiddelen. Dit doe je door middel van gemaakte analyses van de arbeidsmarkt, zoals het sollicitatiegedrag en de drijfveren van de verschillende doelgroepen. Je vindt de juiste kandidaten en bent goed in het losweken, contracteren en binden van de kandidaat. Je maakt handig gebruik van online wervingsmogelijkheden, waarbij je sociale media efficiënt inzet.

 

Wat ga je onder andere doen als recruitment business partner?

 • Werven en benaderen van kandidaten, gebruik makend van alle on- en offline wervingskanalen.
 • Selecteren van geschikte kandidaten via gestructureerde interviews, zowel telefonisch als face-to-face.
 • Analyseren van de arbeidsmarkt en hun doelgroepen.
 • Beïnvloeden van de (interne) klant (hoog DMU-niveau) in het traject om zo het aantal geplaatste kandidaten te maximaliseren en vervolgopdrachten te genereren.
 • Adviseren over de opzet, organisatie en uitvoering van werving- en selectieprojecten en –processen (inclusief arbeidsmarktcommunicatie).
 • Positioneren van de klant op de arbeidsmarkt (employer branding en job branding) o.a. door het deelnemen aan beurzen, campus recruitment, gebruik van social media etc.
 • Coördineren en bewaken van de voortgang, kwaliteit en budget van alle werving- en selectieactiviteiten bij de klant (inclusief externe leveranciers);
 • Evalueren van de dienstverlening en voeren van doelgerichte verkoopgesprekken teneinde een langdurige relatie op te bouwen (op- en uitbouwen relatienetwerk).

 

Wie ben jij?

Je hebt een passie voor het recruitment vak, dit blijkt uit je huidige baan in recruitment aan corporate of bureau zijde. Collega’s omschrijven je als resultaat- en kwaliteitsgericht, stressbestendig, overtuigend, planmatig en enthousiast. Daarnaast:

 • Je beschikt over een afgeronde hbo- of wo-opleiding.
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als (Corporate) Recruiter en aantoonbare ervaring met stakeholder management.
 • Je bent flexibel en bereid te reizen.(ivm spreiding van onze programma’s)

 

Wat bieden wij?

Bij Randstad Sourceright kom je terecht in een inspirerende werkomgeving waarin jij samen met gedreven en betrokken collega’s dagelijks het verschil maakt voor onze klanten. Wij hebben als oer-Hollandse multinational in HR dienstverlening een grote diversiteit aan functies. Ook kun je rekenen op een goed, marktconform salaris en een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere: 8,5 procent vakantiegeld, 25 vakantiedagen, een onkostenvergoeding, een indien van toepassing een auto van de zaak, een aantrekkelijke aandelenregeling en een arbeidsvoorwaarden keuzesysteem waarin onder andere de aankoop van extra vakantiedagen mogelijk is.

 

Word onze nieuwe recruitment business partner!

Neem contact op met Andrea van der Linden, manager operations (06-46 28 34 25) voor meer informatie.

Something is wrong with this module