junior recruiter in amsterdam

posted
contact
randstad sourceright
job type
permanent
apply now

job details

posted
location
amsterdam, noord-holland
job category
Other
job type
permanent
reference number
1051
contact
randstad sourceright
apply now

job description

Wil jij bijdragen aan het maken van de match tussen kandidaten en hun nieuwe (droom)baan? Vind je het leuk om veel in contact te zijn met mensen? Werk jij graag samen met jouw teamgenoten aan het behalen van concrete resultaten? Lees dan snel verder en wellicht is dit wel jóuw nieuwe droombaan!

Wat ga je doen?
Als junior recruiter bij Randstad Sourceright ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de uitvoering van het recruitmentproces van een klant (Recruitment Process Outsourcing).

Heel specifiek gaat het hier om een plek in het team van Royal FloraHolland. We hebben daar de mooie opdracht om een groot volume (200+) aan logistieke medewerkers aan te nemen op 3 verschillende locaties in Nederland. We gaan hiervoor een efficiënt en exclusief proces inrichten. Als recruiter houdt je je vooral bezig met het beoordelen van (video) sollicitaties en voeren van selectie interviews (online), maar je bent ook regelmatig op de vloer te vinden om oa selectiedagen bij te wonen. Je werkomgeving zal dus afwisselend zijn omdat de werkzaamheden zowel vanaf ons kantoor op de Spaklerweg, vanuit je huis of op locatie van Royal FloraHolland zijn (Aalsmeer, Naaldwijk of Rijnsburg).

 

Wat vragen wij van jou?

Omdat we met grotere volumes gaan werken (+/- 20 vacatures per maand), is het van belang dat je goed het overzicht kunt bewaren en niet snel gestrest raakt. Uiteraard zijn er systemen die je daar in ondersteunen, maar is het zeer belangrijk dat je accuraat en zorgvuldig bent in het administreren van je stappen in het systeem oa voor managementrapportages en voortgangsgesprekken.Verder vragen wij van jou een kritische blik, zodat je een scherpe analyse van de kandidaat kan maken na het selectiegesprek en je een goede indruk van Royal Flora achterlaat bij de kandidaat. We gaan voor langdurige matches waar alle partijen blij van worden. Ook sollicitanten die uiteindelijk niet doorgaan in de procedure, moeten een positief gevoel overhouden aan hun sollicitatie.    

Ervaring en opleiding:

- Het is een pré als je 1-2 jaar ervaring hebt als recruiter, searcher of intercedent.
- Je hebt minimaal mbo plus werk- en denkniveau

 

Wat bieden wij?

In deze functie kun jij je ontwikkelen in het recruitment vak. Recruiters bij Randstad Sourceright krijgen de kans om bij wisselende opdrachtgevers te werken én bieden we toegang tot kennis, technologie en een netwerk aan super enthousiaste collega recruiters  Daarnaast kun je bij ons ook rekenen op een goed, marktconform salaris en een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere: 8,5 procent vakantiegeld, 25 vakantiedagen, een onkostenvergoeding, een aantrekkelijke aandelenregeling en een arbeidsvoorwaarden keuzesysteem waarin onder andere de aankoop van extra vakantiedagen mogelijk is. Meer lezen over ons bedrijf? www.randstadsourceright.com

Ben jij op korte termijn beschikbaar en geintresseerd?

Klik dan direct op de ‘Solliciteer’-knop en reageer met een motivatie waarom jij graag deze kans binnen de werving en selectie met beide handen aangrijpt. Voor meer informatie, neem contact op met matej.hoyt@randstadsourceright.eu.