recruitment consultant in brussels

posted
contact
randstad sourceright
job type
permanent
apply now

job details

posted
location
brussels, brussels hoofdstedelijk gewest
job category
Other
job type
permanent
reference number
692
contact
randstad sourceright
apply now

job description

We zoeken een juniorTalent Acquisition Specialist voor onze klant NSF.

 

jobomschrijving

Bij Randstad Sourceright heeft een Talent Acquisition Specialist/Recruitment Consultant een zeer uitdagend takenpakket. Je maakt deel uit van een team ervaren professionals en bent verantwoordelijk voor onderstaande taken:

-Als Talent Acquisition Specialist zorg je voor de opmaak van een recruitment plan voor de interne vacatures bij jouw klant. Je bent de sourcing expert en adviseert Hiring Managers en HR Business Partners inzake invulbaarheid vacature en voorgestelde kandidaten.

-Je bent verantwoordelijk voor het hele wervings- en selectieproces : intake van de vacature, uitschrijven van vacaturetekst, actieve search van kandidaten via verschillende kanalen, screenen en interviewen van kandidaten, uitschrijven interview rapporten en opvolging bij de hiring managers en HR business partners.

-Je ontwikkelt en onderhoud een talentpool door rekruteringsacties op social media en je handelt proactief in jouw zoekmethodes in functie van de veranderende arbeidsmarkt en van je data -analyse.

-Je neemt deel aan Talent Acquisition projecten en brengt je expertise bij je klant. Je blijft ook op de hoogte van de laatste tendensen.

 

jouw aanbod

-Je beschikt over een goede kennis van het Nederlands en van het Engels, en een goede basis in het Frans.
-Je hebt reeds enige ervaring en vooral interesse in rekrutering en selectie. Je wilt de typische rekruterings- en selectiemiddelen zoals het werken met jobsites en sociale media, uitvoeren van diepte-interviews, afnemen van testen verder leren.
-Je denkt ‘out of the box’ en bent actief in de markt op zoek naar nieuwe methoden voor het aantrekken van kandidaten
-Je bent een sterke communicator die stevig in de schoenen staat en expertise uitstraalt

 

wat bieden wij?

Als Top Employer 2019 en de wereldwijde leider in HR-diensten biedt Randstad jou talrijke ontwikkelingsmogelijkheden om jouw talent te vervullen. Randstad biedt jou een aantrekkelijke en dynamische functie, intensieve trainingen om jouw ambities te realiseren gekoppeld aan diverse interne doorgroeimogelijkheden. Dit alles doen wij zonder de balans tussen werk en privé uit het oog te verliezen.

Een aantrekkelijk loonpakket met :


-Onkostenvergoeding van 50 euro netto per maand en maaltijdcheques ter waarde van 8 euro
-De mogelijkheid op een bedrijfswagen (met contributie)
-Een smartphone met gsm-abonnement
-Een hospitalisatie-en groepsverzekering met pensioenplan
-Bonussysteem
-32 dagen vakantie vrij te kiezen in opname
-Flexibel uurrooster
-Leuke bijkomende geschenken doorheen het jaar

Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan deelnemen aan de selectieprocedure.
Het intern beleid bij Randstad Group is gebaseerd op een gelijkekansen- en diversiteitsbeleid.
Wij rekruteren kandidaten op basis van hun competenties, onafhankelijk van hun leeftijd, seksuele geaardheid, nationaliteit, geloof, geslacht,handicap, etc.


Heb je een beperking? Voeg een document toe aan jouw sollicitatie zodat wij onze selectieprocedure kunnen aanpassen waar nodig (testings, assessment of interview). Deze informatie zal met de nodige discretie worden behandeld.