recruiter in belgium

posted
contact
randstad sourceright
job type
permanent
apply now

job details

posted
location
belgium
job category
Human Resources
job type
permanent
reference number
908384
contact
randstad sourceright
apply now

job description

Randstad Sourceright is de divisie van de Randstad Groep die bedrijven ondersteunt door hun HR-processen geheel of gedeeltelijk over te nemen. Dit gaat hoofdzakelijk over rekrutering en selectie, maar breidt vaak uit naar communicatie, employer branding, training, workshop's.

De collega's van Randstad Sourceright werken ter plaatse bij de klant om zich volledig te integreren in het bedrijf en permanent te kunnen inspelen op de noden en opportuniteiten.

Om onze groei te ondersteunen zoeken we een

Recruitment Consultant

Functie

Als Recruitment consultant / Talent Acquisition Specialist ben je verantwoordelijk voor de opmaak van een recruitment plan voor de aan jouw toevertrouwde (technische) vacatures. In samenwerking met je team sta je in voor de kwalitatieve invulling van deze vacatures.

Als sourcing expert adviseer je de Hiring Managers en HR business partners inzake de aanwerving van de voorgestelde kandidaten. Samen met hen en je team implementeer je de door jouw opgestelde recruitment strategie. Daarbuiten sta je ook in voor de optimalisatie van het wervings- en selectieproces.

Taken

 • actieve search via applicant tracking databases (Linkedin, eigen talent pool en andere databases) 
 • actieve search via search engines 
 • verdere ontwikkeling en onderhoud van een actieve talentpool
 • netwerk uitbouwen in de technische sector
 • screening van de kandidaten (van cv screening tot interview met testbatterij)
 • onderhouden van het ATS systeem (carerix en connexys)
 • opmaken van een interviewrapport
 • dagelijkse contacten met hiring managers & HR business partners
 • opmaken van een aantrekkelijke jobdescription
 • finalisering aanwerving (opmaak contract + onthaal)

Om deze baan optimaal en op een professioneel niveau uit te kunnen voeren zal je beschikken over de nodige tools zoals oa een LinkedIn recruiter seat. Tevens kan je ook rekenen op de ervaring en expertise van onze senior consultants en de kennis die binnen onze organisatie aanwezig is.

Tot slot maak je deel uit van een team van meerdere collega’s, aangestuurd door een manager die de finale verantwoordelijkheid draagt van het project.

Jouw profiel

Je bent tweetalig Nederlands-Frans en je hebt reeds meerdere jaren ervaring binnen rekrutering en selectie waardoor je vertrouwd bent met typische rekruterings- en selectiemiddelen zoals het werken met jobsites en sociale media, uitvoeren van diepte-interviews, afnemen van testen, Je denkt ‘out of the box’ en bent actief in de markt op zoek naar nieuwe methoden voor de sourcing van kandidaten.

Wat wij bieden

 • Een uitdagende en zeer afwisselende functie in een dynamisch team binnen een sterke speler op de markt van HR-dienstverlening.
 • Je kan rekenen op een aantrekkelijk salaris, aangevuld met een ruim pakket extra-legale voordelen en werkmiddelen (wagen, laptop, smartphone, onkostenvergoeding, dertiende maand, maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, pensioensparen, bonus gekoppeld aan resultaten, aandelenoptieplan).
 • Wij bieden tevens een uitgebreide opleiding en een stimulerend loopbaantraject

Ben je geïnteresseerd? Laat ons weten!